unknown
0
Coș

Prelungitoare electrice

Filtre active

Prelungitoarele electrice sunt obiecte indispensabile în casa omului. Acestea vă permit o mai mare flexibilitate și libertate de mișcare pentru diferite situații. Sunt utile pentru a crea extensia necesară pentru conexiuni, când priza este la distanță prea mare față de obiectele ce se impun a fi alimentate electric.

 

Gama noastră de prelungitoare electrice este recomandată pentru toată lumea. Acestea pot fi folosite oriunde, de la garaj la sufragerie, bucătărie sau în baie, în orice tip de spațiu. La fel de simplu de cuplat la priză este și când vine vorba de folosirea acestuia. Pur și simplu faceți amplasarea unor electronice sau chiar electrocasnice mai ușoară, când aveți la îndemână prelungitoare electrice.

 

Extra confort, siguranță la utilizare - toată gama de prelungitoare electrice este definită de calitate: un înveliș de calitate ce asigură izolarea foarte bună a firelor și alimentare neîntreruptă a energiei electrice.

 

Dispunem de variante de prelungitoare electrice de diferite lungimi, locuri pentru a introduce device-urile și chiar și cu protecție pentru copii. Cele cu protecție sunt ideale în special pentru că permit întreruperea imediată a energiei electrice, dar au și protecție la supraîncărcare.

 

Regăsiți pe site chiar și variante cu carcasă ignifugă, pentru ca voi să vă simțiți mereu în siguranță.

Citeste mai mult Citeste mai putin

Meniu

Contul meu

Creează un cont pentru adăugarea produselor la favorite.

Autentificare

Creează un cont pentru a utiliza favoritele.

Autentificare