lcp
0
Coș

Fasete-Bride-Cleme

Filtre active

V-ați săturat să vi se încâlcească toate cablurile în spatele biroului și să nu găsiți niciodată capătul care vă trebuie? Găsiți la noi fasete bride cleme, soluțiile salvatoare care vă pot scoate din acest impas.

 

Celor cărora le place să fie organizați, cu fiecare element la locul lui și ca totul în casă să arate aranjat, pot face asta și în cazul cablurilor. Dacă vă aflați în această categorie, alegeți produsele care vă mențin fiecare fir exact acolo unde trebuie. Sunt disponibile accesorii de mai multe tipuri, bride, cleme sau fasete.

 

Prețurile produselor de tip fasete bride cleme sunt accesibile și vă pot salva din a pierde timpul cu verificarea tuturor cablurilor atunci când vrei să scoateți ceva din priză. Optați pentru un set cu ghidaje cablu. Acestea pot fi prinse de orice suprafață și mențin cablurile la locul lor, fără să iasă din priză. Le puteți folosi chiar și pentru dirijarea cablurilor la locul potrivit, sub birou.

 

Cu un scop foarte bine definit, acela de a menține spațiile organizate, aveți la dispoziție mai multe variante de bride, cleme sau fasete.

Citeste mai mult Citeste mai putin

Creează un cont pentru adăugarea produselor la favorite.

Autentificare

Creează un cont pentru a utiliza favoritele.

Autentificare