lcp
0
Coș

Casti

Filtre active

Este foarte greu sa ne inchipuim viata fara casti. Aceste accesorii ce se amplaseaza peste urechi sau in interiorul lor reusesc sa ne ofere o auditie placuta a muzicii, posibilitatea de a comunica intr-un mod confortabil la telefon sau de a sustine o videoconferinta intr-un mod eficient.

Cele mai populare casti sunt cele binauriculare, care pot fi de foarte multe tipuri:

  • Over ear

  • On ear

  • In ear

  • Cu conductie osoasa

  • Clasice.

 

Exista si casti monoauriculare, insa sunt din ce in ce mai rar folosite.

Castile moderne pot fi echipate cu tot felul de tehnologii de ultima generatie, cum ar fi transmisia de sunet complet wireless (prin intermediul bluetooth-ului), dotarea cu un microfon pentru o comunicare eficienta sau posibilitatea de a izola foarte bine sunetul exterior.

 

Care este istoria castilor?

Daca astazi castile sunt puternic tehnologizate, sunt usoare si asigura un sunet foarte clar, in trecut lucrurile stateau cu totul si cu totul diferit. Aceste accesorii au aparut in anul 1884 si erau destinate operatoarelor de la centralele telefonice. In 1910 au aparut castile transportabile iar ulterior au aparut din ce in ce mai multe variante performante, cu dimensiuni reduse.

Epoca de aur a castilor a inceput odata cu inventarea walkman-ului in 1978. De atunci, castile au patruns peste tot in zona divertismentului, fiind prezente in toate studiourile muzicale, in orice casa si in orice buzunar.

In magazinul nostru poti gasi casti de cea mai buna calitate

Daca vrei casti fiabile, care se aud perfect, le poti gasi pe www.sogest.ro. Avem atat casti cu fir, cat si casti wireless (cu bluetooth si radiofrecventa) si ne asiguram ca experienta pe care o ai folosindu-le este una excelenta. Castile pe care le comercializam sunt produse doar de branduri de incredere, sunt confortabile si sunt foarte bine optimizate din punct de vedere al costului.

Citeste mai mult Citeste mai putin

Creează un cont pentru adăugarea produselor la favorite.

Autentificare

Creează un cont pentru a utiliza favoritele.

Autentificare